Gepost op

Winterslaap bij Ecosjop? Nee hoor helemaal niet!

Je zult wel denken: Is Ecosjop in winterslaap beland? Maar nee hoor niets is minder waar! Eigenlijk is er de laatste tijd heel veel gebeurt, alleen niet online…..

Ik heb afgelopen week de sleutel ingeleverd van de Geertruidentuin, Ecosjop is daar nu niet meer gevestigd. Om dat te kunnen doen moest natuurlijk de ruimte leeggehaald worden. Afgelopen weken hebben we dat gedaan.

Voorlopig staat de voorraad nu even bij mij thuis. Als je wat wilt bestellen geen probleem, je kunt het gewoon ophalen en binnen Deventer wil ik het ook wel voor je brengen.

 

Is de online winterslaap voorbij?

De komende tijd zal ik weer meer online actief zijn. Dus voor zover het een winterslaap was is die nu wel over, nu de winter nog 😉

Ik ben nog steeds bezig met het opzetten van verpakkingsvrij Deventer, de komende tijd zal ik concrete data gaan noemen. Wel heb ik al bekeken welke voorraad er nu zou kunnen komen met het bedrag wat er binnen is, namelijk € 305,-

 • Fusilli – volkoren
 • Fusilli – wit
 • Speltpasta – Neptunus droom
 • Kikkererwten
 • Rode splitlinzen
 • Spliterwten
 • Havervlokken – fijn (havermout)
 • Viergranenvlokken
 • Muesli
 • Cornflakes
 • Granola – chocolade
 • Dadels – Deglet nour, zonder pit
 • Rozijnen – Thompson
 • Zilvervliesrijst – lang
 • Risottorijst
 • Basmatirijst – bruin
 • Lijnzaad
 • Sesamzaad

Mocht er nog wat ontbreken volgens jou, je kunt nog steeds een tegoedbon kopen zodat er meer producten ingekocht kunnen worden!

Als je al een tegoedbon hebt gekocht dan mag je me natuurlijk ook laten weten wat er absoluut volgens jou niet mag ontbreken! Zonder jouw hulp was het sowieso niet gelukt om te kunnen beginnen met verpakkingsvrij Deventer, dus als investeerder heb je een streepje voor! Ik ben jullie heel erg dankbaar!

Ik moet nu gaan plannen wanneer ik voor de eerste keer ‘open’ ga en dat voorbereiden. Het gaat natuurlijk wel een feestje worden! Ik hou jullie op de hoogte, tot snel!

Volg je Ecosjop ook al op Facebook?

Share

Eén gedachte over “Winterslaap bij Ecosjop? Nee hoor helemaal niet!

 1. Leuk dat je er weer bent Bianca! Succes met alle voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *