Over mij

Bianca

Hier zal ik even wat over mij vertellen. Ik ben Bianca van Dalen, het gezicht achter Ecosjop. Ik heb 2 dochters, hou van hardlopen en heb een groen hart.

Omdat ik graag thuis te wilde zijn bij mijn 2 dochters, heb ik geleerd goed met mijn budget om te gaan. We hadden immers maar 1 inkomen om van te leven, dan moet je creatief zijn met het geld dat je hebt.

Wat ga je hier allemaal vinden?

Ik ben me in de afgelopen tijd gaan verdiepen in mogelijkheden om zo milieubewust en duurzaam mogelijk te leven en ondertussen zo min mogelijk afval te veroorzaken. Ik erger me namelijk enorm aan alle afval om me heen, maar ook aan alle onnodige bewerkingen die ons voedsel hebben ondergaan. Wat is er gebeurt met echt eten? Waarom moet alles voorverpakt in de winkel liggen? Waarom zoveel plastic?

Gaat het hier dan alleen over mij?

Ik zal jullie niet teveel lastig vallen met verhalen over mij, maar wel over wat ik allemaal tegenkom op mijn missie. De afvalberg groeit enorm, producten zitten soms in meerdere verpakkingen, dat moet toch anders kunnen?

Missie

Ik ga je laten zien wat ik allemaal tegenkom op weg om mijn missie te voltooien. Ik zit vol vragen; Waar loop ik tegenaan, hoe kan het nog beter? In welke bochten moet ik mij wringen om de afvalberg hier in huis te bedwingen? Wat levert me dat op? En wat vinden anderen ervan? Hier vind je binnenkort alle antwoorden!

Ook zal ik in de winkel artikelen gaan aanbieden die ik tegenkom waar jij ook wat aan hebt.Milieubewuste, duurzame artikelen die ervoor zorgen dat de afvalberg niet meer groeit.

hands-600497_1280

Ik kan natuurlijk niet in mijn eentje alle milieuproblemen oplossen, maar ik kan wel het goede voorbeeld geven! Er zijn genoeg mensen die een zetje in de rug kunnen gebruiken om milieubewuster en duurzamer te leven. En wat te denken van manieren om de afvalberg te beperken?

Ik laat ze je allemaal hier zien!

Als je van alle nieuwtjes snel op de hoogte gehouden wilt worden, volg Ecosjop dan op Facebook.