Gepost op

Het nieuwe plan voor Ecosjop, wat vind je ervan?

nieuwe plan

Helaas is de crowdfunding niet het succes geworden dat ik hoopte. Maar ik heb wel gezien dat er heel veel belangstelling is. Reden genoeg om het bijltje er niet bij neer te gooien en de plannen te wijzigen! Ik ben opnieuw aan het rekenen gegaan, zo ontstond dit nieuwe plan!

Het nieuwe plan:

Ik ga beginnen met verkoop op locatie, zodat ik nog  geen pand hoef te huren. Om te beginnen zal ik elke maand aanwezig zijn bij de streekmarkt op de Oorsprong. Maar ook in het Huis van de Wijk in de Rivierenwijk ga ik verkopen. Hier zal ik dagen moeten plannen, maar wat is handig? Wisselende dagdelen of een vast dagdeel per week?

campagneWanneer doe jij het liefst je boodschappen?

Ik begin met verpakkingsvrije etenswaren verkopen als rijst, pasta, granen, muesli, thee, peulvruchten. Het assortiment zal snel uitgebreid worden. Zo zal er meer keus komen maar ook andere grootverpakkingen als schoonmaakmiddelen en sauzen en dergelijke.

Met dit nieuwe plan heb ik ook veel minder geld nodig, met dit pandloze plan is € 2.500,- genoeg! Hiervan kan ik de voorraad inslaan, opslagmateriaal kopen, en ook een banner, weegschaal en verpakkingsmateriaal.

#FF0000 Raised 35 € towards the 2.500 € target.Wil je mee helpen? Ik verkoop tegoedbonnen met een bonuswaarde van 10% als dank voor je investering. Deze bon kun je dan in delen besteden op de verkoopdagen. Zo krijg je voor je € 25,- investering dus € 27,50 aan boodschappen! Je vind de bonnen in de webshop!
Iedere keer dat je boodschappen doet gaat het van je tegoed af, je hoeft het niet in 1 keer op te maken! Je kunt ook aangeven bij de opmerkingen dat je liever een code krijgt die je online kunt verzilveren.

Het eerste begin is er! Zodra er data bekend zijn zet ik ze in de agenda. Mijn streven is om in maart te kunnen gaan verkopen! Ik hou jullie op de hoogte via deze site en Facebook.

Maar wat nou als het bedrag niet bij elkaar komt? Ik geloof niet dat dat nu gaat gebeuren, maar mocht het wel zo zijn dan stort ik hoogstpersoonlijk je bijdrage terug.  En als het meer word? Dan word het assortiment meteen uitgebreider!

 

 

Share

6 gedachten over “Het nieuwe plan voor Ecosjop, wat vind je ervan?

 1. Wat goed van je dat je niet opgeeft! Ik steun je.

  1. Bedankt! De aanhouder wint…. Er waren zoveel positieve reacties buiten de 58 mensen die een bijdrage hadden geleverd, dat het gewoon goed moet komen.

 2. Goed zo! Gewoon beginnen hoor!
  Succes!

 3. Top idee, ik zou het heel graag zien lukken en zou ook zeker langskomen 🙂
  Een vast dagdeel is natuurlijk fijn voor een bepaalde groep mensen, maar wisselend beslaat een grotere groep.

  1. Dankjewel! Ik hou je op de hoogte via de website en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *