Gepost op

De Koopman, voor je groenten en fruit. (featured in ZWTC)

Groenten, fruit  en aardappels kun je prima goedkoop en zerowaste kopen bij De Koopman in Deventer.  De producten zijn hier niet biologisch, maar wel van goede kwaliteit voor een leuke prijs! Niet iedereen beschikt immers over het budget om helemaal biologisch te eten.

Naast groenten en fruit en aardappels kun je er ook losse artikelen kopen als bijvoorbeeld: rozijnen, dadels, kokosstukjes en pindarotsjes. Nog veel meer, maar dat word teveel om hier op te noemen. Er hangen vaak voorverpakte plastic tasjes met groenten en fruit. Maar daaronder staan de kratten met losse artikelen, zodat je zelf je zakje kunt vullen. Ook vind je her en der in de winkel papieren zakken. Dus als je je eigen zakjes vergeten bent kun je de papieren zakjes pakken.

groenten2Ik breng regelmatig een bezoek aan De Koopman, ik vind de producten van goede kwaliteit. Pluspunt natuurlijk dat je niet alles voorverpakt hoeft te kopen, zodat de afvalberg echt teruggedrongen kan worden!

Daarnaast vind ik het handig om wat lekkers mee te kunnen nemen. De ene keer zijn dat pindarotsjes, de andere keer studentenhaver of rozijnen. Alles is te vinden in schepbakken waar je zelf kunt scheppen. Ik vul dan een papieren zakje met lekkers.

De papieren zakjes die we hier voor gebruiken, die recyclen we weken achter elkaar net zolang tot dat ze helemaal uit elkaar vallen.

Waar vind ik De Koopman?

groenten-en-fruitJe vind De Koopman in het Winkelhart van Colmschate, waar nog veel meer andere winkels en supermarkten te vinden zijn. Er zit bijvoorbeeld ook een viswinkel, slager, kaaswinkel en bakker.

 

Het adres van De Koopman is:

Flora 42-44
7422 LL Deventer
0570 623 430

Openingstijden:
maandag 8.00 tot 18.00
dinsdag 8.00 tot 18.00
woensdag 8.00 tot 18.00
donderdag 8.00 tot 18.00
vrijdag 8.00 tot 21.00
zaterdag 8.00 tot 18.00
zondag gesloten
Heb jij wel eens een bezoek gebracht aan De Koopman? Of koop jij je groenten en fruit ergens anders?
Volg Ecosjop ook op Facebook en blijf op de hoogte!
Share
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *