Gepost op

Crowdfunding project, hoe gaat het ermee?

Ik ben zoals je misschien al wel weet bezig met het opzetten van een crowdfunding project.

crowdfunding
afbeelding van: fooddispense.nl

Ik wil namelijk heel graag met Ecosjop verhuizen naar een echt winkelpand, waar ik meer ruimte heb om Ecosjop uit te breiden. Zo zou ik dolgraag verpakkingsvrije en lokale producten toevoegen aan het assortiment, maar op de 12m2 die ik nu heb word dat een beetje krap. Daar heb ik een flink bedrag voor nodig, dat heb ik nu helaas niet.

Crowdfunding dus.

Daarom bedacht ik een crowdfunding project op te zetten. Jij kan mij helpen met het uitbreiden van Ecosjop!

Ik ga een campagne opzetten op een crowdfundingsplatform, daar kun je je investering doen in Ecosjop.

Om mijn plan te kunnen realiseren is natuurlijk geld nodig, er moet een pand komen met inrichting en de voorraden moeten aangeschaft worden. Een weegschaal is ook wel handig, zo zijn er nog wel meer dingen die echt noodzakelijk zijn voordat ik start. Ik heb alleen het geld niet. Daarom ben ik deze crowdfunding gestart, jij kunt me helpen het geld bij elkaar te krijgen. Ik heb namelijk ongeveer € 9.000,- nodig om het hele plan uit te kunnen voeren. Een flink bedrag! En als ik het bij elkaar heb kan ik het natuurlijk ook maar 1 keer uitgeven. Prioriteiten stellen dus!

card-1835447_640Voor wat hoort wat natuurlijk, je geeft je geld niet zomaar uit. Maar omdat jij mij helpt mijn droom te verwezenlijken, door een bijdrage te doen, doe ik een tegenprestatie en help ik jou je afvalberg te laten krimpen. De tegenprestatie die ik doe kun je kiezen uit de lijst en hangt af van de waarde van je bijdrage. Van een simpel dank je wel tot een heel mooi boodschappenpakket, keus genoeg! Wie weet ben jij een van de 50 gelukkigen die worden uitgenodigd voor het feestje de avond voordat de officiële opening plaatsvind!

Zodra het geld bij elkaar is kan ik het pand huren en beginnen met inrichten. Uiteraard hou ik iedereen op de hoogte van de voortgang, jullie zijn allemaal welkom bij de opening!

Maar eerst moet de crowdfunding een succes worden. Zou jij me willen helpen?

Je kunt het laatste nieuws over Ecosjop ook vinden op Facebook! Volg jij me al?

Share

4 gedachten over “Crowdfunding project, hoe gaat het ermee?

 1. Ik wil je graag helpen.
  Geef je even aan hoe?

  1. Tuurlijk, je bent geweldig, bedankt alvast!
   Ik mail je 😉

 2. Spannend! Veel succes gewenst!

  1. Dank je! Mijn campagne gaat vandaag online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *